Sponsordag 17 augustus 2015

Op 17 augustus 2015 organiseer ik een unieke sponsordag op de nieuwe uitdagende baan van de Swinkelsche bij Someren. Deze dag is een perfecte mogelijkheid om een uitdagende golfbaan, workshop met topcoaches en Brabantse gezelligheid te combineren.

De planning:

9:30       Ontvangst
10:00     Begin Masterclasses / Workshops
13:00     Uitgebreid lunchbuffet
14:00     Shotgun 18 holes
18:30     Uitgebreide borrel en einde dag

Wat kunt U verwachten:

Het coachingsteam van Jurrian van der Vaart biedt een afwisselend programma om je golfspel te verbeteren. Tom O’Mahoney, de swingguru van Nederland, zal naar je swing kijken op de driving range. Met zijn beroemde tips zal hij je versteld doen staan van je eigen kunnen.

Mentale trainer Floris Vos zorgt er op de putting green voor dat je concentratie optimaal zal zijn met een mentale workshop.

Oud European Tour speler Inder van Weerelt stond bekend als een van de meest constante spelers op de Tour. Hij zal je helpen de rechtste drives van je leven te slaan door de driverswing tot in detail te analyseren.

Golfbaan architect Frank Pont, die onder andere De Swinkelsche en de Turfvaert ontwierp, zal vertellen over de aanleg van die banen. Ook deelt hij zijn kennis over de beste strategie op verschillende holes aan de hand van foto’s en kaarten.

Klinisch psychologe Annemieke Zijerveld, gespecialiseerd in mental toughness, peak performance en mentale gezondheid, zal een kijkje geven in de keuken van de training van echte grootmeesters. Zij begeleidt Olympisch kampioenen en de elite teams van oa. het leger en kan dus alles vertellen over mentale staat van deze atleten.

’s Middags kun je het geleerde toepassen in een mooie en uitdagende omgeving. Golfbaan de Swinkelsche kwam in het openingsjaar al op de 11e plaats van de ranking van beste banen van Nederland, en de baan is alleen maar mooier geworden. Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en heel veel ruimte eromheen. Maar er zijn ook grote bunkers met grillige randen, bos, heide en water om het spel leuk te maken; dat is de Swinkelsche!

Kosten voor deze dag:

Een flight met 4 personen kost 1500 euro ex btw  (hierbij zijn alle kosten inbegrepen)

Op de onderstaande flyer is alles kort samengevat, deel deze met vrienden en relaties!
Download hem hier: 150616 Jurrian Sponsordag
Heeft U interesse of vragen? Stuur dan snel een mail naar info@jurrianvdvaart.nl!